Woho, det er vildt!

I dag er en stor dag. Det er der mange årsager til og den største er nok at vi har fået dagpleje plads til vores 1-årige søn fra 1. august. Da vi fik beskeden var det som om et sus af energi skyllede ind over min krop. Pludselig kan jeg se at jeg kan få tid til at færdiggøre det album jeg begyndte på inden jeg fødte. Jeg var igang med at indspille og komponere sange til mit første eget album med min danske producer da jeg pludselig fik veer når jeg sang. Det satte så en markant stopklods for at gøre det færdigt da jeg var i uge 28. Jeg glæder mig så meget til at komme igang med det igen og føle mentalt overskud til at være kreativ. Det er nemlig tit det der er udfordringen. Når jeg endelig har et par timer er der så mange praktiske ting jeg føler jeg bør ordne at min musik altid ryger bag i køen.

Jeg ved jeg er vildt heldig at jeg har mulighed for at gå hjemme med min dreng så længe, men jeg mærker også han nu har brug for at være mere sammen med andre børnb og lege. Han har så meget krudt og det skal brændes af på andre måder end bare med mor eller far. Det mærker jeg tydeligt. Det gør det også nemmere for mig at forholde mig til at skulle sende ham afsted til en dagpleje hver dag. I første omgang bliver det 5-6 timer per dag, så det er heller ikke så længe. Det indeholder også 2-timers lur 😉 Jeg skal lige have lært Jordan at sove til middag på en madresse og ikke i barnevogn. Dertil kommer også at jeg stadig ammer ham når han skal sove om aftenen og natten (!), så han er vandt til at når man ligger i sengen så kommer der mælk fra bryst og ikke flaske… oh my, vi skal have lavet om på lidt vaner!

Derudover bor min kæreste og jeg i en to-værelses lejlighed her i Berlin. Siden vi fik Jordan har jeg næsten sovet alene med den lille i soveværelset og min kæreste inde på sofaen. Det var bestemt ikke et drømme-scenarie fra min side. Det var snarere min største frygt. Jeg havde ønsket vi kunne have delt soveværelse uden problemer med vores baby, men min kæreste sov slet ikke og da valget var mellem at dele seng, men så have en zombie som kæreste dagen efter eller sove i hvert sit rum, men have en mere “oplagt” kæreste/far så blev det sidste altså hvad vi valgte. Jeg var så nede over det i lang tid, men har efterhånden erfaret jeg er langt fra den eneste der havner i den situation. Men, nu nu nu NU er det slut!! Vi har i dag solgt vores sofa og rykket vores seng ind i stuen. Den bliver en slags stor sofa og det ser slet ikke tosset ud. Den lille sover så i vores soveværelse, som bliver hans værelse. Big change! jeg håber også Jordan sover bedre om natten og vågner mindre, hvor kun mit bryst duer. Det er mere end 1 år siden jeg sidst har sovet mere end 3 timer i træk. I cannot even remember how it feels. Men, dertil skal det siges jeg selv har valgt at ville amme så længe jeg kunne, da det var min egen overbevisning, at det er for hans bedste. Dog, synes jeg han vågner lige lovlig mange gange. Ofte hver 2-3. time. So, hopefully this new setup will change things! Når jeg ikke sover i samme rum som ham kan han heller ikke lugte mælken (hvilket er så vildt at de små kan, synes jeg), og så sover han måske også tungere. I will let you know how it goes!

 

 

Jeg glæder mig til at ligge ved siden af min kæreste igen og mærke hans arme omkring mig mens vi sover. Bare mærke ham liggende ved siden af mig. Det handler ikke om at ha’ mere sex (omend det heller ikke gør noget), men at have intimitet. Hvis man ikke deler seng, men bare har sex når det lige kan “passe ind” kan det så nemt blive lidt uromantisk. Sådan føler jeg det i hvertfald. Jeg er nødt til at mærke en “connection” på flere planer for at kunne give mig hen. Det vil sige, at jeg mentalt skal være til stede og nyde min kæreste og ikke være fortabt i træthed eller hvad jeg skal huske til i morgen.

Det er så vigtigt at holde gnisten igang og huske hinanden midt i alle to-do’s og selv om man er mega træt og bare ikke orker sex eller at snakke og kramme. Hvis man gang på gang vælger sex eller bare nærhed fra til fordel for at sove eller bare stene og se en film (hvilket man virkelig kan føle brug for), så bliver det så nemt at glide fra hinanden. Vi er nødt til at pleje vores forhold lige så meget som når vi begynder at date i starten. Det tror jeg i hvertfald. Der er det bare nemmere for det hele er nyt og spændende. Remember… love flows where energy and attention goes. So, make it to your partner too! Vi taler ofte om hvor meget tættere vi føler os når vi har haft sex eller faktisk også når vi mediterer sammen og hvor vigtigt det er for vores forhold med begge de ting. I hvert fald for os 😉

Jeg sidder og skriver dette indlæg fra vores senge/sofa og det føles så godt. Den lille sover inde i soveværelset. Farmand er ude til event i Berlin-by-night og jeg nyder livet. Regnen siler ned udenfor og jeg føler mig lidt som en teenager der lige er flyttet hjemmefra og har en 1-værelses, med seng i stuen. I like it.

Smil fra Berlin

Skriv et svar