At udleve sin drøm!

Når jeg nu er hjemme i Danmark er det ikke kun for at se venner, familie og nyde Wonderful Copenhagen, men også for at catche up med min fantastiske producer Morten. Ja, det er han du kan se på billedet herunder.

Min super søde og dygtige producer Morten.

Jeg har arbejdet med mange producere før, som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, men Morten er den første hvor jeg føler vi er på samme “bøjgelængde” hvad angår min lyd. Det er næsten som om der er telepatisk overførsel når vi arbeder på nye sange sammen i studiet. Det er ikke noget vildt studie, men blot hjemme hos os hver især. Ja, sådan bliver meget musik lavet i dag. Jeg kan lave det meste hjemme og så er det kun de endelige vokaler jeg går i et professionelt studie for at få  lavet. På den måde får jeg den bedste lyd. Mixing og masterering (det som får musikken til at lyde som en “rigtig” prof sang) får jeg også hjælp til.

Jeg tror på drømme!

Jeg tror på drømme og på at jeg ikke bliver rigtig lykkelig medmindre jeg laver noget jeg brænder for. Jeg har prøvet at ha’ normale 9 til 16-17 jobs og på trods af en høj løn gjorde det mig langt fra lykkelig. Jeg er nødt til at have et job der på en eller anden måde er kreativt. Det behøver ikke at være med musik, men jeg skal kunne tænke kreativt, om det så er i form af at udvikle en marketing strategi eller brainstorme. Jeg elsker også at arbejde med mennesker og hjælpe dem til at vokse sig større og selv turde udleve drømme.

Til møde hos min producer. I bogen er noterne til de sange vi arbejder på – exciting!

Jeg valgte selv den “sikre” vej med en mega hård business uddannelse (HA-IB) og da jeg så stod med det fine bevis i hånden var der ikke nogle af de jobs jeg havde uddannet mig til at bestride jeg havde lyst til at søge! What to do then? Så søgte jeg jo alligevel noget, bare for at få et job, men jeg kunne have performet langt bedre, havde jeg været passioneret omkring mit job. Det har jeg sidenhen lært.

Når jeg laver musik glemmer jeg tid og sted. Det er som om jeg flyver og tonerne bliver serveret til mig på et sølvfad. Jeg har et talent for at skrive catchy melodier og en god stemme og min passion er at lave musik, optræde og få folk til at få det godt. Det er mine styrker og ved at bruge dem kan jeg excellere – ikke blot lykkemæssigt, men også i form af success.  Hvis ikke jeg kan leve af min musik skal jeg bare finde en måde for den at få udløb på ved siden af et job som giver mig penge og mad på bordet. At lade talenterne gå i glemmebogen er næsten det samme som at sætte mig selv i glemmebogen og blot leve på stand-by indtil jeg kan få lov til at udleve dem på en eller anden måde.

Min mand og min søn gør mig så ovenud lykkelige, men for at føle mig hel så tror jeg på at jeg skal bruge de talender jeg er født med og at de er min personlige gave. Min passion er min min motor som driver mig fremad, selv igennem hårde tider. Sådan forsøger jeg bedst muligt at leve mit liv. Det er ikke en dans på roser, men jeg vil hellere være udfordret imens jeg udlever drømme end at være udfordret fordi jeg presser mig selv til kun at arbejde med ting jeg ikke brænder for. Så brænder jeg nemlig sammen. Det har jeg prøvet 😉 Jeg har erfaret at jeg bliver en endnu bedre mor og kæreste når jeg er lykkelig ikke blot fordi jeg er heldig at have en vidunderlig familie, men fordi jeg udlever nogle af mine passioner samtidig.

Jeg håber der er flere af os der tør udleve nogle små, mellem eller store drømme, for selv om man ikke lykkes, så blot det at man lytter til lysten og prøver, ja det er en berigelse i sig selv og man blive hele tiden klogere  i processen – you grow as you learn!

Smil fra mig

 

Skriv et svar