Weeee, jeg tester makeup og du kan også vinde den!

Det er ALT denne makeup fra Essence cosmetics jeg prøver og DET er sjovt! Du kan vinde den samme! Læs nederst i indlæg hvordan 😉

Jeg har haft det sjovt I denne uge med at teste make-up fra Essence. Det har jeg ikke prøvet før og det er bestemt også første gang jeg har haft neon-grønne negle og gået med kunstige vipper på en helt almindelig hverdag, hvor min fornemmeste opgave var at passe min søn! Why not do it in style 😉 De grønne negle er nok liiiidt pænere til en solbrun babe, men de vækker bestemt opsigt. På trods af de så godt ud, vil jeg vil ikke bruge falske vipper medmindre jeg skal til fest, fotoshoot eller lave en musikvideo.

Grønne negle i en farve der faktisk minder lidt om farven på Tiffanies æskerne. Man skal nok være lidt mere brun end mig med min englænderhud for at bruge den 😉

Min første tanke da jeg så produkterne var, at de så lidt teenage-agtive ud. Det var mest pga design på indpakning og skrifttype mm. Produkterne er også i den super billige ende, så jeg var lidt skeptisk mht kvalitet. Dog blev jeg positivt overrasket over nogle af produkterne. Deres mascara “I love extreme volume mascara” som er vandfast og falske øjenvipper er super gode! Min L’oreal mascara må vige pladsen for ovenstående – i hvertfald indtil jeg finder en god økologisk en 😉 Kan faktisk også ret godt li’ konsistens og farve på den matte lipgloss, men den lugter virkelig meget af karamel og smager også af det and that ain’t my kinda thing. Så den køber jeg nok ikke igen.

Her er jeg så med: Falske vipper, mascara, grøn øjenskygge, rød rouge, pudder og dækstift og deres matte lipgloss. Det lyder jo af meget, men ser ikke sådan ud! Skulle nok have husket dækstiften til de mørke “mor har ikke sovet så meget i nat” rander under øjnene. Men men, det bliver næste gang 😉

Der er I hvertfald mange penge at spare, hvis du som jeg f.eks altid har købt lidt dyrere make-up og egentlig gerne vil spare lidt på den konto. Eneste minus er egentlig at det ikke er økologisk, for det foretrækker jeg efterhånden. Hvis du gerne vil lære min og mange andres anmeldelse af makeuppen så læs med når de snart bliver postet under “tests” på momster.dk.

VIND EN IDENTISK PAKKE!

Har du lyst til at vinde den samme pakke som jeg testede, så skriv en kommentar til dette indlæg om hvorfor du skal vinde den og så vil jeg naturligvis blive glad hvis du også vil følge mig på Instagram (ninahallmusic og berlinbabydk) eller klik bare på et af billederne fra min instagram feed her på højre side af bloggen. Jeg trækker en vinder Mandag d 31. juli om aftenen og offentliggør denne på min blog 😉

Smil fra Radisson Sas I Kbh, hvor jeg er heldig at nyde en vild udsigt fra 17-etage her til aften!

MIn aftenudsigt over regnfulde KBH fra 17-etage på Sas Radisson.

6 comments / Add your comment below

  1. Åh du er heldig at du fik lov at teste😉
    Jeg vil suuuuuper gerne vinde pakken, og vil nok helt ærligt give den til min niece i advents gave. Dén slags må man jo snart til at tænke på ik🙈

  2. Yay, jeg skal da vinde den, fordi jeg som momster til tre skønne poder ikke får prioriteret meget at prøve ny make up af. Tid til selvforkælelse!

Skriv et svar