I studiet med tysk producer

Jeg er helt høj.

Det er første gang siden min 15 måneder gamle søn blev født at jeg har været i studiet og producere ny musik. Det er den vildeste følelse. Et kæmpe rush af ny energi. Jeg glemmer alt om tid når jeg laver musik og det er for mig et bevis på at det er vigtigt for mig at holde ved lige. Jeg har været i studiet fra 10.30 – 18.00 med en pause på ca 1 time i alt og har nydt hvert et øjeblik. Havde jeg brugt samme tid på f.eks statistik, microøkonomi eller tjah oprydning, var tiden nok gået en hel del langsommere 😉

Det er her vi laver Pop og her jeg skal indspille vokaler i morgen torsdag (bag det lille vindue). Yes, det er producer Martin du ser her.

Da jeg skulle sove i nat efter at have arbejdet på denne nye popsang i så mange timer kørte den videre i mit hovede og jeg arbejdede på teksten hele natten. Dvs. at jeg hele tiden fik idéer mens jeg sov og vågnede op og tænkte “det må jeg huske” og sov videre. Temmelig dårlig nattesøvn, men dejligt at kunne komponere samtidig med at jeg drømmer 😉 Dertil kom så at min lille søn besluttede sig for at vi skulle op kl 04.15! Var jeg træt i dag? OH YES! Heldigvis sov han (og jeg) igen fra 06.00 – 07.00 og jeg nappede derefter en Yogatime i Spirit Yoga 500m fra hvor jeg bor. Det er min søster Kate Hall der underviser der om onsdagen fra 9.00 – 10.00 og damn det er godt. Jeg ELKSER det. Så fik vi også lige set hinanden samtidig.Ja, det er SÅ FEDT at hun bor i Berlin også. Det var faktisk hende der flyttede herned først og mig der fulgte trop nogle år senere.

Til yoga hos min mega dygtige søster Kate Hall, der underviser hver onsdag kl 9.00 – 10.00 i Spirityoga her i Berlin Mitte.

Jeg var fuld af energi efter yoga og smuttede straks hjem for at skrive videre på teksten til min nye sang, for i morgen torsdag skal jeg tilbage i studiet og indspille vokalen. Tror jeg har klaret den… eller.. det skal jeg have gjort, for det er kl 10.30 i morgen vi går igang og jeg har ikke mere tid. Jeg kan heller ikke “øve” sangen nu, for Jordan sover og vågner hvis jeg begynder at synge, so I’ll have to wing it.

Jeg kender godt produceren, for vi har lavet musik sammen før jeg flyttede til Berlin for 5 år siden, men dengang var det clubmusic. Du kan høre noget af det her. Den sang vi arbejder på nu er ren pop og den bliver smuk.

Det var lige en lille update fra det Berlinske.

Nina

 

 

Skriv et svar