Reality Bites! Det er en OMMER!

Yes, reality bites HARD at times!

Ved at indspille vocaler i studiet igår. Hmm, lidt grumset billede…

Det er fredag aften og jeg er hjemme med vores søn på 15 måneder mens farmand er taget i teater med en god ven. Det er skam helt fint. Jeg hygger mig med at skrive musik, blogge her, og snart skal jeg se “sporløs” på dr.dk. Jeg elsker faktisk mine alene aftener af og til hvor jeg kan dykke ned i lige hvad jeg har lyst til. Før jeg blev mor elskede jeg, at lave mig en kop te og kravle i seng med en god bog … typisk om morgenen når jeg var vågnet. Kunne snildt ligge et par timer og læse. Åh, det savner jeg faktisk. Det skal nok komme igen på et eller andet tidspunkt 😉

I studie for at lave ny sang!

Jeg var i studiet i går for at indspille vokaler til en ny sang jeg producerer i samarbejde med en tysk producer. Jeg er SÅ sindsygt glad for at være kommet igang med at producere ny musik igen efter at være blevet mom. Har været væk fra min musik i mere end et år!

Vi færdiggjorde hvad instrumenterne skulle spille i tirsdags og det var vildt fedt og lød fantastisk. Havde sådan en optur da jeg kom hjem og kunne slet ikke sove. I går skulle vi så mødes igen for jeg kunne indspille vokalen og jeg skal ellers love for at jeg er kommet på en prøve!

Sidder og lytter på det vi lige har indspillet…and I am not soooo satisfied with my performance ….

Det går bare IKKE!

Efter jeg har født og mine mavemuskler lige skulle trænes op, har jeg totalt forsømt min sangteknik. Når man skal synge med power på, er det næsten som en “work-out” og man kommer tit til virkelig at svede hvis man synger igennem og mere end blot nogle minutter. Hvis man ikke har styr på hvordan man skal støtte med maven og ikke bruge halsen for at nå de høje toner og volumen, så kan man virkelig gøre mere skade end gavn. Man kan også nemt “overstøtte” og “understøtte” og begge dele er lige skidt. Man bliver også mega hurtigt hæs og det kan lyde andstrængt at høre på. Præcis det, er hvad jeg oplever nu. Jeg skulle indspille min nye sang igår og grundet alle de mange to-do´s jeg synes jeg hele tiden har, så har jeg forsømt at træne min stemme. Jeg laver yoga og går mange km hver dag, men det er så også det.

Jeg skal ellers nok love for at der kommer andre boller på suppen nu! Hvis jeg vil være så seriøs omkring min musik som jeg postulerer overfor alle, så må jeg gå “all in” og det gælder altså også at øve og passe stemmen og bestemt også resten af kroppen. Så lige en dokumentar om Sting (Sangeren fra Police, in case you did not know) og han laver stadig hver eneste dag sine stemmeøvelser og tager det meget seriøst. Det er en muskel der skal trænes og passes.

På vej til studiet i går. Alexanderplatz med Tv-tårnet og lidt skyer.

Så …. jeg må tilbage til studiet igen om 2-3 uger når jeg har fået styr på teknikken og stemmen. Men, det er nu også ok. Jeg glæder mig!

Hvis du vil høre noget af min musik, kan du tage en lytter her på “it was you“, som jeg skrev og producerede sammen med dygtige danske Morten Nielsen (Dynasty).

Smil fra Berlin.

Skriv et svar