Kunst og loppefund i Berlin

Oh, det var en lækker weekend med kunst, loppemarkede og solskin og ikke mindst familiebesøg fra England. Så fik jeg nye engelske forsyninger – oh, I love them! Og mere af min sorte stærke engelske Tetley tea. Min morgen er ikke den samme uden Tetley tea. Har prøvet English Breakfast Tea, Earl Grey mm og de er vand ved siden af… og… så skal der naturligvis mælk og sukker i! BUM!

Lækkerier fra England. Te, Scones, Hot crust buns, Clotted Cream, Flake chokolade, shortbread, green and blacks chokolate… uhmm lækkert og meget meget sundt!

Positions – Berlin Art Fair

I lørdags tog min kæreste og jeg vores søn med på kunstmessen Berlin Art Fair 2017 i Arena i Treptow her i Berlin.Wow, det var fedt. Det var kunst fra up-and-coming kunstnere fra hele verden. Noget var sindsygt smukt  og betagende og andet fattede jeg ikke en meter af. Just like life 😉 Jeg var helt fascineret af skulpturen af en svømmer, som var så livagtig og “kun” kostede €175.000kr. Lige til at ha’ stående i et hjørne af stuen … or maybe not. Synes hendes badedragt er mega cool, men måske ikke den idéelle at solbade i unless you want to tan like a Zebra!

Den livagtige skulptur af en svømmer. Mega flot lavet! Malet med oliemaling.

Berlin er det gamle New York!

Berlin byder på så meget. Der sker altid noget for musik, kunst og event interesserede. Det emmer af kreativitet og mange af de kunstnere jeg har mødt fra New York siger de er flyttet hertil da den vibe der er her nu minder om den der var i New York for 10-15 år siden. At det så oveni hatten koster 50% mindre at bo her, hvilket lokker spirende og ofte “broke” kunstnere, er toppen! Men, også veletablerede kunstnere kommer hertil for at bo. En af dem, som jeg har været heldig at møde er den unge billedkunstner Winston Chmielinski. Den anden dag mødte jeg den verdenskendte forfatter Taiye Selasi, som har skrevet bogen Ghana must go. Vi mødtes på legepladsen, hvor vores sønner legede sammen. Man ved aldrig hvem man kan møde på legepladsen, så vær ikke “bange” for at small-talke med fremmede. Jeg elsker det! det er som om man mødes på neutralt plan og bare taler om børnene og måske, hvis man connecter rigtig godt, så fortæller man hvad man laver, hvor man kommer fra mm.

Loppemarkede i søndags på Arkonaplatz.

Loppemarkedet på Arkonaplatz

Hver søndag (næsten) slår jeg et smut forbi loppemarkedet på Arkonaplats i Berlin Mitte, da der ofte er rigtig gode loppefund. Jeg har købt smykker, møbler og tøj i mange omgange. I går fandt jeg alt det lækre børnetøj du ser på billedet + et par handsker. Jeg gav kun €6 (ca 45kr) for det hele hos samme sælger. Det stribede sæt er fra en spansk designer (nadadelazos), som sælgeren fortalte var hendes søster. Glæder mig til at prøve det. Virker dejlig blødt.

Mine børneloppefund 😉

Nu vil jeg nyde det smukke solskin som Berlin i dag byder på.

Smil fra mig

Nina

Skriv et svar