Onsdagskærlighed – Tadaaa and the winner is….

I dag er det Momster LOVE day kaldet “onsdagskærlighed”, hvilket betyder jeg skal anbefale en anden blog herinde på Momster, som jeg synes inspirerer og rører mig.

Altså, der er flere super gode blogs og jeg er ret vild med de kreative blogs hvor jeg får DIY tips. Men, den eneste blog jeg har læst som fik tårene til at løbe ned af mine kinder og som rørte mig dybt ind i mit moderhjerte er Camillas blog Camamilla.

And the winner is Camamilla <3

Den handler om hendes for tidligt fødte lille dreng Kalle og familiens op-og-nedture i forbindelse med en super udfordrende start på det nye lille liv. Det er en sej lille familie og ærlig og smukt skrevet blog.

Her er Kalle, den dejlige lille fighter dreng!

 

God læselyst og god onsdag.

Smil fra Berlin

Nina

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Åhhh altså, hvor er du bare sød <3 Det varmer så meget og betyder alverden, at mine ord og Kalle`s kamp har rørt noget i dig.

    Masser af LOVE lige tilbage til dig søde Nina <3

Skriv et svar