Weekend med X’en og VILDT teatershow!

De kære små <3

Denne her weekend var bare for fed på alle måder. Vi hang ud med min X kæreste og hans kone og deres dejlige datter på ca samme alder som min søn Jordan (1 1/2 år). Det er så vildt at vi kan være venner allesammen og så sindsygt berigende på alle måder. Vi joker tit om at vi nu bare mangler at Jordan og deres datter en dag bliver kærester. Så er cirklen fuldendt 😉 Det var lidt sjovt, for så snart Jordan så min X, gik han straks (og det var straks!) hen til ham og tog ham i hånden og den slap han først 10min senere. Så kært og vi var alle ret paf.

Hygge med de små på cafe i Berlin og yes, jeg ser en kende træt ud….the life as mum 😉

Jeg skrev i sidste indlæg om “at det er muligt at være gode venner med sin X og hans nye kone” og du kan læse mere om hvorfor jeg tror det er muligt for os her. Jeg ved at de fleste synes det er for vildt, at vi kan være venner, men man kommer så heller ikke sovende til det. Det handler i den grad om at pakke det sårede ego væk og fokusere på det man elsker ved relationen og styrke det. Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge dem i DK.

Men, weekenden bød på meget mere end besøg fra vores dejlige venner, den bød også på Sistertime!

Me and my sis til “ONE” på Friedrichstadtpalast i Berlin.

Ja, min lillesøster bor også i Berlin og kun 10min fra mig. Hun flyttede hertil en del år inden mig for at leve af sin musik og endte med at skabe et godt navn hernede. Vi var på “aftendate” uden børn for første gang siden jeg er blevet mor. Det var så mega fedt. Vi tog ind og se “ONE”, det vildeste danse, akrobat-show jeg nogensiden har oplevet. Ja, det slog Cirque De Soleil! Jeg var så rørt over hvor smukt det var at jeg flere gange var ved at græde. Ok, det er så heller ikke så ofte jeg har været ude siden jeg blev mor, så alt var bare magisk haha. Anyways, vi har aftalt at vi minimum hver 2. måned skal ud til teater, show, koncert, museum eller et eller andet kreativit tilbud, som Berlin jo bugner af. Bare hende og jeg og så skal vores dejlige mænd passe vores skønne børn. Glæder mig allerede til næste gang!

Skal du til Berlin, så SKAL du se “One”. Du kan læse om det her. Der var 300 costumer designet af selveste Jean Paul Gaultier og kulisser og lys og musik var bare fænomenalt, provokerende og smukt.

Til den opmærksomme læser … ja, jeg er sørme blevet klippet. Jeg har fået kort hår. Efter 2 år uden klip har jeg ladet de tørre lange lokker falde og det føles som om jeg har fået et skud ny energi. Skal bare lige lære at “sætte” det korte hår rigtigt, så det ikke altid bare er løst og til tider liiiiidt kedeligt. Hvad koster det at blive vasket (altså håret), klippet, få en hårkur, føntørret hår OG købe en “heatprotecter spray”? Det blev €53 ialt (en del billigere end hjemme i DK) og han var super cool, Nate fra Fon Friseur på Grosse Hamburger Strasse her i Berlin Mitte. Nej, dette er ikke sponsoreret reklame, for jeg fik klipningen af min søster i fødselsdagsgave. Det var ikke bare mig der var træt at se på mit lange garn 😉 Men, jeg må indrømme at INTET har slået min frisør fra Kbh Line Bomholt. Åh hvor jeg savner hendes klipninger. She is the best. Var også hårmodel for hende nogle år, hvor jeg lod hende gøre hvad hun ville (næsten) med mit hår. Var endda i “IN” med et billede også og kan se jeg stadig er at finde på hendes hjemmeside … lad os se om du kan finde mig 😉 Hvis du vil tjekke hende ud, så er dette hendes salon i Kbh. Hun er i sin tid udlært hos Gunbritt.

Smil fra Berlin,

Nina x

Skriv et svar