Gaveregn i form af 5 (fem) par nye sko!

5 par Buffaloes – ja tak!!

I mandags var jeg en heldig kartoffel. Min søster har det med at lave stor oprydning i hendes sko og tøj et par gange om året og i går landede intet mindre end 5 par lækre og næsten ubrugte Buffalo sko i min samling. “Nu har jeg haft dem i skabet nogle år og bruger dem aldrig, so they are yours Nina” sagde hun. Min dejlige og gavmilde søster. Jeg går sjældnt med høje sko da jeg går rigtig mange km per dag med klapvognen og min søn, så sneakers og flade boots er ofte mit foretrukne fodtøj. Det betyder dog ikke at jeg ikke nyder at dress up i stiletter og det gør jeg især også når jeg optræder. Det føles lækkert og feminint.

Mine næsten nye Buffalosko og støvler fra min gavmilde søsters oprydning.

Igår synes jeg så at jeg skulle trække i de nye lækre sorte Buffalo støvler med 6cm hæl (dem til højre på billedet) også selvom jeg skulle ud på en god lang gåtur med Jordan. Efter 30min havde jeg så ondt i min ryg! I nat fortsatte det. Jøsses, tænk hvis jeg gik med det hver dag. Ok, man vender nok kroppen til meget, men alligevel tænkte jeg på hvordan det måske på sigt skader mange pigers ryg, lænd mm når vi hopper rundt i de flotte høje sko. Vi tænker ofte først over, at det måske ikke er det smarteste når smerterne melder sig lidt senere i livet … well well, jeg trækker altså i de høje hæle alligevel, bare ikke når jeg skal ud og gå tur… just when I am going “out to party” !

Sweet sweet life! Thank you darling Sis <3

Smil fra Berlin

Skriv et svar