Julekonkurrencer fra mig til dig!

Rigtig glædelig 1. december! Endelig kom december. Jeg elsker december med julehygge, julepynt, kagebagning, gave-hunting, gaveindpakning og julekortskrivning. Ja jeg er en af de få der stadig sender rigtige, håndskrevne julekort! I know… det er totalt oldschool og SÅ hyggeligt. Altsammen afsluttet med en sand gaveregn til dem jeg holder af. Og ved du hvad… du skal ikke misse chancen for at få drysset lidt ekstra gaver ned under dit juletræ i år!

Nu går det løs med tadaaaaaa ……… JULEKONKURRENCER!

Julekonkurrencer fra mig til dig!

Jeg har linet 3 adventskonkurrencer op for jer og man kan deltage helt frem til d 24. december kl. 23.59. Man kan deltage på bloggen her og via Instagram. Da jeg er vokset op med engelsk jul de første år af mit liv offentliggør jeg først vinderne d. 25. december, som er den dag man giver julegaver i England. Så venter der nogle ekstra lækkerier til de heldige vindere.

Der er endda lidt man kan glæde sin mand, boyfriend eller store søn med også! Jeg kan løfte lidt af sløret på billedet herunder….

 

Stay tuned og vær med i den første konkurrence som offentliggøres på søndag …

Ho ho hooooooo fra julenissen i Berlin !

Nina

Skriv et svar