Min første julekoncert i Berlin.

I søndags optrådte jeg for 3. år i træk på Hotel Myers her i Berlin. Jeg sang mine egne sange og lidt julesange, for det var jo 1. søndag i advendt. Min kæreste, som har udgivet 2 bøger med sjove korte historier (kun på tysk desværre) læste højt af dem. Det virker super godt og folk elsker det setup. Vi har gjort det mange steder efterhånden og så er det fedt at optræde med sin kæreste! Hvis du er nysgerrig og kan lidt tysk, så kan du læse mere om hans bøger lige her.

I år valgte jeg ikke at bruge mikrofon, hvilket er helt nyt. Jeg havde bare ikke lyst og rummet var småt nok til at jeg snildt kunne “synge det op” med min stemme. Det fik mit til at føle mig mere “fri” end når jeg har sunget med en mikrofon og det var fedt at opleve at det kunne lade sig gøre helt fint!

En af publikum sendte mig den her video-snibbet som hun optog. Så kan du føle “viben” lidt. Vi havde det ret sjovt og det var easy going. Måske jeg lige skal sige at julemanden spontant kom op og dansede med, så det her var ikke indøvet 😉 Yes…. I DID kiss Santa!

Jeg glemte hvad jeg skulle spille på klaver og også teksten til mine egne sange!

Ja, det skete for mig, da vi lavede samme show sidste år på samme hotel. Det var mega mega ufedt. Jordan, vores søn var 6 måneder og jeg havde slet ikke haft tid til at øve nok. Jeg var i en helt anden verden….en “mor” verden af bleer og amning og ikke sangerinde og performance verden. Jeg har godt nok lært at den oplevelse og i år havde jeg øvet meget and I tell ya, it paid off! Jeg havde det så fedt og det gik over alt forventning. Det bedste af det hele var at jeg efter et helt år uden optræden, blev mindet om hvor meget jeg elsker det. Elsker at synge, elsker at synge for andre og nyder at fortælle om budskabet i min musik. Det bedste er når folk bagefter kommer op og fortæller hvor rørte de blev af mine sange og at jeg skal skal skal få mit album færdig og blive ved med at optræde.

Så er vi igang! White Christmas, Have yourself a merry little christmas og Santa Baby var de julesange publikum fik af mig i søndags…og så lige nogle af mine egne sange – naturligvis!

Jeg lavede et løfte til både publikum og migselv i søndags. No matter what, så får jeg min EP ud næste år OG jeg optræder meget meget mere. Jeg vil også gerne hjem til DK og lave nogle optrædender. Jeg har ofte sunget til både firmafester, private fester, julefrokoster, jubilæum, bryllupper og sågar begravelser. Det er ofte covernumre folk vil ha’ og det er helt ok. Men nu er det på tide med noget nyt også og jeg arbejder på en hel koncert med min musik, for numre har jeg nok af. Det er så spændende. Skal nok lade jer komme med bag om showet her på bloggen.

Hotellets manager (venstre) og min kæreste og mig. Lettede og afslappede efter et godt show.

Skulle også lige klargøre en julekonkurrence til DIG midt i det hele.

Jeg skulle ikke blot forberede mit show i søndags, få Jordan hen til min søster til pasning, men jeg skulle også lige lave et indlæg klar til dig med en Adventskonkurrence. Hvad du kan vinde og hvordan du deltager kan du læse mere om lige HER

Hvad mon du kan vinde? Du kan se det her på billedet. For at finde ud af hvad det er så klik her.

Julekram og smil fra Berlin

Nina

Skriv et svar