5 julegaveidéer til Ham der har alt!

Jeg har ofte revet håret ud over hvad jeg skulle finde på til mændende i min familie. Her er et par gavetips til “ham” om det så er kæreste, mand, bror eller far. Der er alle typer prisklasser, så alle kan være med. For god ordens skyld må jeg lige skrive at dette blot er mine egne idéer til, hvad en mand måske kunne tænke sig til jul, og kun kasketten fra Upfront er sponsoreret indhold.

Luksus gaveæske med 5 meget forskellige Ginprøver.

Det her er vist kræs for dem der elsker god spiritus. Med denne æske kan man smage på 5 helt forskellige Gin fra 5 forskellige lande. Og, firmaet skriver også det er fra nogle af verdens bedste producenter. En flaske giver to drinks. Denne pakke koster 429,00kr og er fundet på www.kundetbedste.dk. Man kan også få en pakke med 3 Ginprøver til 245,00kr. Kan se de også har denne slags æske med Rom og Whisky.

Luksus gin til ham der har alt 😉 Fundet her til 429kr

 

Bogen “OPEN” om André Agassi.

Bogen handler om Tennis spilleren Andre Agassi er MEGA god. Han fortæller om at han hadede tennis og blev tvunget til at spille det af en temmelig streng far. Han fik vilde smerter af at spille og måtte ty til diverse hårde smertelindingsmetoder inden han endelig gik på “pension”. En gribende og ærlig beretning om livet som tennisstjerne. Han beskriver også de store kampe og hans konkurrenter. Så er det noget om et vildt liv og hvordan han møder Broke Shields og ender med Steffi Graf. Jeg gav den til min søsters mand og han slugte den. Jeg var også helt vild med den og kender endnu ikke nogle der ikke synes den er fænomenal. Man behøver ikke være tennisfan for at synes den er super! Den er godt nok fra 2009, men det gør den ikke mindre god!

Ur-montre til mænd der elsker deres ure.

Elsker manden ure og har han flere slags, så kan det her være en super fed gave. De her er almindelige boxe til ure, men man kan også få en box hvor urene langsomt drejes rundt og lades op, da de har “gammeldags” optrækningssystem (mekaniske ure) og ikke batteri. Se længere nede. Kender en der samler ure og fik sådan en “Watch Winder” box, som det vist hedder til 4 stk og han var helt oppe at ringe over det. Det er vist “lir” til manden der har alt 😉

Den her er best-seller på amazon og koster €30,00.
Her er en Watch box Organiser til €40

Der er vildt mange at vælge imellem så surf lystigt rundt på nettet. Jeg søgte på “Watch Box Organiser”. Den du kan se herunder på billedet (den runde urholder) kan du finde på amazon her til €50. Den er kun til 1 ur.

En “Watch WInder” til et mekanisk ur, som roterer stille rundt og holder uret gående når man ikke bruger det. Denne koster €50 på Amazon.

En Cap (kasket) fra Upfront med hans forbogstav på. (sponsoreret!)

Jeg har netop nu en konkurrence kørende her på bloggen hvor du kan vinde to stk caps fra Upfront, som jeg elsker. Så, her er lige lidt reklame for dem også. Klik lige her for mere info om hvordan di kan vinde 2 caps. Ellers kan du besøge Upfronts website for inspiration til flere super fede caps i meget forskellige designs.

 

Roxlynn Sten / Granit / Marmor cover til Laptop/Mobil

Det her er så meget på min egen ønskeliste! Jeg bor ikke så langt fra deres Showroom her i Berlin Mitte og falder ofte i staver foran deres vilde vindues display. De har så mega mange smukke stencovers og intet under at de vandt en designpris i Tyskland i 2016. Jeg ved ikke om de sender til DK, men jeg kan jo gå ind og spørge… og ellers kan du jo sende dem en mail. Klik her for hjemmesiden.

Roxxlynn – The Slate Skin Indian Summer Mac Computer cover fra €90.00. Find her på Roxxlyn.com
Roxxlyn iPhone cover i sten fra €90.00. Læs mere her. De har så mange flotte udgaver.

Jeg håber det kunne gi’ dig lidt inspiration til “mande-gaven”. Naturligvis kan kvinder også nyde ovenstående, men mit fokus var mere på at hjælpe med at finde på noget til de kære mænd, som jo ikke altid er såååååå let.

Har du et tip, så skriv det endelig her i kommentarfeltet eller smid mig en mail og jeg kan tilføje det til dette skriv.

Happy Christmas Shopping boys and girls og husk …. kærligheden og tanken er vigtigst … ikke størrelsen eller prisen på gaven.

Smil fra Berlin

Skriv et svar