Og Vinderne er fundet !

Jeg håber du havde en dejlig og hyggelig juleaften. Måske sidder du nu og læser det her med lidt højt hår efter liiiidt for meget god vin og for meget lækker fed mad 😉

Herhjemme var min kæreste ude og agere julemand på plejehjem og hos private familier indtil kl 18.00, hvorefter vi sammen med vores søn spiste alt andet end traditionel julemad. Ok, der var brune kartofler, rådkål og rødvinssovs, men så var kødet skiftet ud med fyldte portobellosvampe. Uhm, det var lækkert. Alt i alt en stille med meget hyggelig jul og idag fortsætter gaveregnen…og denne gang fra mig til to heldige vindere.

Vind 2 Caps med de forbogstaver du ønsker. Hvem blev den heldige?

Hvad skal der stå for bogstaver på dine to kasketter?

Den heldige vinder af to Caps fra Upfronts Alpha Collection blev Heidi Kiss. Tillykke! Så kan dine to drenge, Sebastian og Birk glæde sig til at få en Cap hver med S og B på. Skriv din adresse til mig på ninahall@gmail.com, så vi kan sende dig gaverne.

UPDATE (9. januar 2018). Da jeg ikke har hørt tilbage fra Heidi Kiss har jeg været nødt til at trække en ny vinder af de to Caps fra Upfront og den heldige er vinder er Nanna Schack. Tillykke 😉 Så kan dine to bærn glæde sig til at få hver deres Cap!

Den heldige vinder af Øko-snacks til de små fra Freche Freunde er fundet!

Her er alle de økologiske lækkerier!

Den heldige vinder, som kan glæde de små i familien med dejlige økologiske snacks (uden tilsætningsstoffer) fra tyske Freche Freunde blev Helle Christiansen. Send mig din adresse på ninahall@gmail.com, så vi kan sende dig gaven.

Så er der blot tilbage at ønske jer alle nogle dejlige og forhåbentligt afslappende juledage. Om lidt vil jeg gå ud og gi’ 3 julegodteposer med slik, chokolade, en kærlig besked og en mønt til nogle hjemløse her i Berlin. De skal også forkæles lidt.

Smil fra mig.

Nina

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar