Skal små børn være så syge – del 2

Jeg skrev for et par dage siden om det nu også kunne være rigtig, at vores små børn på under 2 år, som går i vuggestue eller hos dagpleje er konstant syge? Når jeg skriver konstant, så mener jeg 2-3 gange HVER måned. Du kan læse indlægget her.

Er det normalt?

Jordan på legeplads i oversize overtrækkere, for så kan de bruges læææænge 😉

Min søn begyndte i vuggestue da han var 14 mdr gammel for et halvt år siden. Før det var han syg max 1 gang hver måned. Nu føles det som om der går 3-5 dage fra han er kommet sig over en virus til han får en ny. Kan dette være rigtigt? Er det vores dreng der er mere modtagelig end andre?

Jeg skrev på FB, og fik hurtigt en storm af svar fra andre forældre med små-børn og større børn og det var HELDIGVIS samme oplevelse ALLE havde. De små (og derfor også ofte os forældre) er nærmest non-stop syge de første 2 år af deres liv. Og, som en tysk børnelæge sagde til mig, det er GODT at dit barn er syg min. 1 gang per måned, da deres immunsystem skal styrkes.

Hvad kan man gøre for at styrke de smås Immunsystem?

Jeg kan se man kan få de her dråber hos netspiren.dk til 127kr for 100ml, og i matas til 150kr men er sikker på de fåes mange andre steder også.

 

Jeg fik et hav af tip til hvad forældre gør for at booste deres små’s immunssystem og her kommer nogle af tingene. Jeg skal lige sige, at jeg ikke selv har prøvet noget af det, så jeg videregiver blot info.

Bio-strath urtegærsdråber blev virkelig vores redning. Et vidundermiddel med mere end 50 år på bagen.” skrev en mor. Det fåes i pulver, dråbeform eller en variant med honning, og sidstnævnte er vist nemmest at få de små til at “spise”. Det har virket rigtig godt på flere forældres små børn, som er mindre syge! En anden mor skrev: “Kan kun skrive under på BioStrath: de reder vores dag!

Så, de der Bio-Strath dråber er noget jeg godt kunne tænke mig at prøve, hvis jeg kan få dem her i Tyskerlandet 😉

En anden mor skriver: “Styrk hans immunforsvar med Omega 3, som fås som vingummier fra Eskimo. IKKE Kids zoo, da det er mere sukker end omega 3. Prøv ellers biostrath eller mælkesyrebakterier til hans alder.

Så, hermed er et par tips videregivet. Heldigvis kan jeg mærke at Jordan, vores søn, bliver hurtigere rask nu, for hver gang han er syg…det er trods alt en form for fremskridt 😉

OBS – har du selv nogle gode tips du vil dele med mig og alle de andre forældre, om hvordan du får styrket dit barns immunsystem mod de her almene vira fra institutioner, så fyr løs! I am all ears 😉

Smil og kærlige tanker fra Berlin

Nina

 

 

 

Skriv et svar