Månedens Interview

Jeg elsker når folk tør gøre noget der er lidt anderledes. Når de “tør” at springe rammerne for hvad der er traditionelt og gerne når det kommer til uddannelse (eller mangel på samme) og vores jobs.

Jeg er fascineret af, hvad det er det får disse folk til at “turde” gå imod strømmen. Er de nervøse for hvordan det skal gå? Tænker de overhovedet over det eller følger de bare deres passion? Er de nervøse for hvad andre vil tænke om dem? Hvordan forholder de sig til kritik? Hvad er deres baggrund og kan man i den forstå hvordan de er blevet som de er i dag?

Månedens Interview på Berlinbaby

Jeg har besluttet mig for at lave et månedligt interview med en person jeg beundrer for deres modige vej. Nogle gange vil et mere “omfattende” interview strække sig over flere blogindlæg. Mit håb er at det vil inspirere flere af os til at følge små og store drømme og bryde ud af vores såkaldte “comfort zone”. Det er nemlig lige dér jeg tror på, at vi vokser og lærer vildt meget om os selv og finder ud af vi ofte kan mere end vi tror.

Den første gæst til Månedens Interview er…..

Den første modige kandidat til “Månedens Interview” er Ditte Young. Jeg lærte Ditte at kende da hun var Coach og jeg drev min egen virksomhed i Danmark som Google Adwords Konsulent. Ditte og jeg var i samme “BNI Netværksgruppe”, som mødtes hver onsdag morgen kl 07.30 for at hjælpe hinanden til mere forretning. Nu skal det her ikke handle om BNI, men det gav mig rigtig meget forretning!

En dag fortalte Ditte at hun også er Clairvoyant og kan tale med dyr. Den der med at være Clairvoyant er jeg 100% med på og har selv prøvet at være til Clairvoyante flere gange (også hos Ditte og det skriver jeg mere om i forbindelse med hendes interview!). Men, da hun sagde hun kunne tale med dyr, kunne jeg ikke undlade at trække på smilebåndet. Det kunne jeg se at de fleste andre i vores BNI-netværk også gjorde.

Ditte tog det i stiv arm og fortalte at hun ofte er ude at tale med Heste, som har adfærdsvanskeligheder og at hun også kan kommunikere med afdøde dyr. Ok, det er godt nok vildt. Jeg har senere hen taget mit lidt drillende “smil” til mig og beundrer Ditte for hendes vilde evne, som du også kommer til at høre meget mere om snart. Indtil da kan du tjekke hendes hjemmeside lige her.

Nyd påsken og jeg glæder mig til at præsentere dig for Ditte om mindre end en uge!

Smil fra Berlin.

4 comments / Add your comment below

    1. Så dejligt at høre at du deler min begejstring. Det er SÅ spændende at interviewe Ditte, for hun gemmer på så meget viden om en verden mange ikke kender så meget til. Det første interview kommer op inden 1. April for jeg kan simpelthen ikke vente længere 😉

Skriv et svar