Månedens Interview – Ditte Young – Del 1

Dette er det første interview jeg poster på min blog. Hver måned præsenteres en person jeg beundrer fordi de tør leve et liv lidt uden for “normalen”.

Jeg elsker når folk tør gøre noget der er lidt anderledes. Når de tør springe rammerne for hvad der er traditionelt og gerne når det kommer til uddannelse (eller mangel på samme) og vores jobs.

Hvad er det der får disse folk til at turde gå imod strømmen? Er de nervøse for hvordan det skal gå? Tænker de overhovedet over det eller følger de bare deres passion? Det og meget andet søger jeg svar på.

Jeg har glædet mig så meget til at præsentere Ditte Young for jer og håber I vil finde dette interview ligeså inspirerende og spændende som jeg gør det. Ditte er mor, terapeut, clairvoyant, coach og dyretelepatør. Nederst i interviewet linker jeg til hendes hjemmeside og sociale medier.

Da Ditte er så spændende at interviewe bliver det til en hel del indlæg. De emner vi kommer ind på er:

Del 1 – Ditte og hendes clairvoyante evner.

Del 2 – Særligt Sensitive Børn (også kaldet Krystal/Indigo-børn) og deres specielle evner.

Del 3 –  Dyretelepati og healing.

Del 4 – Hvordan er det at være mor til en autistisk søn, som var født blind og som Ditte fik trænet op til at se, trods lægernes dom som var at han aldrig ville kunne se. Hun giver her egne råd videre til andre forældre med autistiske børn.

God læselyst!

Ditte Young og hendes Clairvoyante evner – Del 1

Ditte Young – Coach, Clairvoyant, Dyretelepatør og mor til Philip, som er autist.

Hvem er du?

Jeg er mor, terapeut, clairvoyant, coach og dyretelepatør. Så en god blanding af alt muligt, som altsammen er med til at definere mig, dét jeg tror på og dét jeg elsker at lave til hverdag. Jeg er 39 år  (i April), mor til Philip på 9 år. Bonusmor til Matias på 9 år og jeg bor sammen med min kæreste Nikolaj.

Jeg har klinik og kursuslokale på Østerbro i København, hvor jeg har samtaleterapi, familieterapi, børn og unge i terapi, hjælper alle mennesker med clairvoyance; alt fra direktøren til den studerende. Og ellers så lever jeg et liv, hvor jeg er utrolig meget på farten blandt andet pga. mit virke som dyretelepatør, hvor heste er blevet mit nicheområde. I den forbindelse rejser jeg meget og afholder foredrag, clinics, shows og hjælper ekvipager (hest & rytter) både i Danmark og i udlandet.

Hvornår opdagede du at du havde clairvoyante evner?

Jeg er født med evnerne, og jeg følte mig bare meget alene og også unormal. Jeg talte med nogle af mine veninder om det som barn. Vi interesserede os for healingsten og at lege dumme lege som “ånden i glasset”. Jeg fortalte også mine forældre at jeg fornemmede ting og de vidste også, at jeg troede på, at der var mere mellem himmel og jord.

Dét at opdage, at jeg rent faktisk havde clairvoyante evner, altså som i ret stærke evner, var først noget jeg opdagede og blev støttet i, da jeg tog en uddannelse. Og ja hvis du spørger mig så selvom du er født med evnerne, så er det stadig en god idé at tage en uddannelse så du har teorien og ikke mindst moralen og etikken på plads indenfor et fag, som jo stadig betegnes som værende noget alternativt i Danmark.

Hvad mener du med at Ånden i glasset er en “dum” leg?

Mht. at ånden i glasset er en “dum leg” så er det dumt, fordi man typisk tiltrækker “laverestående væsener”. Så det er på sin vis dybt useriøst. Man kan sagtens få en afdød igennem, men det vil ofte være ånder, som er ude på at drille, eller vil gøre en bange. Derfor kalder man dem netop LAVERE stående væsener fordi kommunikationen foregår på et lavt niveau.

Har du altid vidst du ville hjælpe andre via clairvoyance?

Nej det har jeg ikke, men jeg har altid følt en trang til at hjælpe andre. Jeg vidste bare ikke, at det ville blive som terapeut og clairvoyant. Da jeg var lille havde jeg en drøm om at blive psykolog. Jeg kom alligevel tæt på. Men det giver langt mere mening for mig at være terapeut i dag.

Terapeutuddannelsen er lige så lang som Psykologuddannelsen, men på en psykoterapeut uddannelsen er du tvunget til at forholde dig til dig selv, din egen historie, dine egne projektioner, din egen angst og frygt og meget mere. Emner, som du ikke nødvendigvis behøver at forholde dig til, bare fordi du læser om det i universitetsbøgerne på psykologstudiet.

Hvad lavede du før du blev selvstændig?

Jeg arbejdede med TV produktion. Først var jeg produktionsleder på et produktionsselskab, som bl.a. producerede fodbold til TV3 og efterfølgende var jeg ansat i 4 år på TV Avisen hos Danmarks Radio. Det var et helt andet miljø, som jeg til tider kan savne og dog ville jeg ikke give mit liv op for noget som helst andet i dag.

Hvad er din passion?

Det er at hjælpe andre mennesker på den ene eller den anden måde. Dét at se andre mennesker få en total åbenbaring, som virkelig rammer dem lige i hjertekulen så de er i stand til at blive mere balancerede og dermed et bedre JEG, for dernæst at være i stand til at give det videre til deres medmennesker, giver mit liv så meget mening. Det gør mig glad.

Møder du meget skepsis når du siger hvad du laver?

Ikke så meget mere. Clairvoyance er blevet mere anerkendt indenfor de seneste år. Det kan vi alternative behandlere helt klart også takke medierne for. Nu har vi i et årti set alt fra “Åndernes magt” til “Den sjette sans” til de nye programmer “Nærkontakt”. Alle viser de, at der er en hel del mennesker derude, som har særlige evner.

Indenfor hestebranchen er jeg så priviligeret så jeg efterhånden efter 16 år har fået mit navn og dét jeg laver fasttømret godt i branchen. Men jo jeg møder da stadig skeptikere. Og det er også rigtig sundt. Der er også mange alternative behandlere derude, som laver noget værre makværk. På sin vis er det pga. manglende uddannelser, dannelse, etik, moral eller erfaring og det er desværre med til at give “alternativ behandling” et rigtig dårligt ry. Så til skeptikerne derude er det jo sundt ikke at tro blindt på alt, men vær åben hvis du møder en som egentlig “kan noget”, selvom du måske ikke forstår hvordan de gør det.

Du er selv mor, har din søn arvet dine evner?

Ja det har han i særdeleshed. Både qua at han blev født særlig sensitiv, infantil autist, let retarderet ikke mindst blind. Dét at han blev født uden synssansen har jo medvirket til, at både han, men også jeg, skal erfare verdenen ved at føle meget mere. Jeg har trænet ham til at se, så i dag læser han både bøger, spiller iPad og meget mere. (Note: Lægerne sagde dengang han aldrig ville komme til at se, men Ditte trodsede dem og trænede ham selv op til at kunne se. Det kan du læse mere om i Del 4). Som lille har han altid kunne se “klart” på den måde, at han kan se afdøde, selvom andre mennesker ikke kan se dem. Han har kunne udbryde et pludseligt: “Hej Leonora” når ingen andre kunne se hvem han talte med. Og fordi jeg også har kunne se “hende” så har jeg smilet og støttet ham i hans særlige evner istedet for at bilde ham ind, at det var en fantasi ven.

Ditte med hendes søn Phillip, som er 9 år og bl.a. har diagnosen autist.

Hvad kommer Ditte ind på i næste blogindlæg – Del 2?

I næste indlæg – Del 2 – vil Ditte fortælle os om hvad “Særligt Sensitive Børn” er og hvilke særlige evner de kan have. Ofte kan de se en verden som vi ikke kan. Ditte kommer også med tips til hvordan man bedst kan støtte op om de her børn. Mange af dem har i øvrigt ofte fået stillet diagnosen ADHD, ADD og Autisme.

Læs mere om Ditte lige her:

Ditte Youngs Hjemmeside

Ditte Youngs Facebook

Ditte Youngs Developmentgruppe på Facebook

Tak fordi du læser med!

Påskesmil fra

Nina

Skriv et svar