Næste Måneds Interview

Hvad er Månedens Interview?

Hver måned præsenteres en person jeg beundrer fordi de tør leve et liv lidt uden for “normalen” og realisere en eller flere drømme.

Jeg elsker når folk tør gøre noget der er lidt anderledes. Når de tør springe rammerne for hvad der er traditionelt og gerne når det kommer til uddannelse (eller mangel på samme) og vores jobs.

Hvad er det der får disse folk til at turde gå imod strømmen? Er de nervøse for hvordan det skal gå? Tænker de overhovedet over det eller følger de bare deres passion? Det og meget andet søger jeg svar på.

På fredag d. 4. Maj kan du læse Del 1 af Maj Måneds Interview! 

Hvem er med i maj Måneds Interview?

Maj Bjerre – Gæst i næste Måneds Interview. Foto: Stine Christiansen

Jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere Jer for den debutterende Forfatter, Coach, Foredragsholder og Mor, Maj Bjerre, der også har drevet selvstændig virksomhed siden 2002. Selvfølgelig skal Maj være med i Maj Måneds Interview!

Jeg hørte om Maj igennem en fælles ven. Vi skrev lidt sammen og hun fortalte at hendes nye bog Gaven i Kritik er hendes første. Hun var faktisk igang med at skrive en anden bog, da hun fik idéen til denne bog og den blev hun færdig med først. Det synes jeg lød helt vildt.

Hvad også er spændende er at Maj selv har udgivet bogen. Derudover er det er interessant og meget relevant emne hun skriver om: Gaven i kritik. Hvordan vi giver og modtager kritik bedst muligt så den bliver konstruktiv, brugbar og lærerig og ikke ender i mudderkast og sårede følelser.

Maj har også et indgående kendskab til Passion og hvor vigtig den er på vores job.

Det er noget jeg finder super interessant og relevant. Jeg tror nemlig selv på at vi, hvis vi arbejder med noget vi er passionerede omkring, så bliver vi lykkeligere og bedre medarbejdere end det modsatte (hvis vi keder os i vores job).

Hvis vi elsker det vi laver er det nemmere for os at yde lidt mere fordi det er sjovt, spændende og vi brænder for det. Det tror jeg har en positiv effekt på både jobbet og i privaten fordi det giver energi fremfor at dræne os. Med denne “påstand” er jeg naturligvis selv meget spændt på at høre hvad Maj har at sige til emnet Passion. Og hvordan man finder mod til at arbejde med netop det man brænder for?

Jeg vil spørge Maj om hvordan det er at skrive en bog!

Jeg går også og drømmer om at skrive en bog en dag. Men, hvordan er det at skrive en bog? Hvor lang tid tog det for Maj? Var der mange udkast inden hun endte med Gaven i Kritik. Var hun ved at give op undervejs? Hvad var det sværeste ved at skrive bogen? Hvad var den største gave ved at skrive bogen? Hvordan promoverer man sin egen bog?

Emnet Kritik, som hendes bog omhandler, er enormt spændende og vigtigt, da de fleste af os hader at få kritik og heller ikke kan li´at gi den. Hvordan mener Maj vi kan blive bedre til at bruge og give konstruktiv kritik / feedback? Hun har arbejdejdet med emnet i mere end 10 år og har samlet alt hendes erfaring om emnet i denne bog.

Så kære dig. Vi skal på en rejse sammen med Maj og det hele begynder Fredag d. 4. Maj her på bloggen.

—0—

Psst…Fik du læst sidste måneds interview?

Læs sidste Måneds Interview med Ditte Young, som er Clairvoyant, Coach, Dyretelepatør/healer og mor til en søn med Autisme, Du kan læse det ved at klikke lige her.

Rigtig god weekend!

Smil fra solrige Berlin

 

Skriv et svar