Blebadebukser fra Watery.dk

Blebadeshortsene Lässig fra Watery ser præcis ud som på billedet.

Sponsoreret indlæg! Endelig kom den, vores pakke med blebadebukser fra Watery. Vi tester den model der hedder Lässig og du kan se den ved at klikke her. De skulle egentlig testes i en svømmehal eller på stranden (liiiidt for koldt pt i Berlin), men min søn har været syg, så badekarret er blevet vores “testplads”.

Mit første indtryk, da jeg åbnede pakken, var meget positivt. Udover badebukserne til min søn på 2 år var der også en badehætte og et fint kort i pakken. Det er god service. Her stod hvordan man kunne få hele sit køb refunderet ved at deltage i en konkurrence, som løber hver måned.

Indlæg i vores pakke fra Watery.

Badbukserne var langt flottere end jeg havde ventet og i super kvalitet, med lille blebuks indeni. Men hvordan er pasformen og holder de nu også tæt?

Sådan ser blebadebukserne ud indeni.
Strike a pose 😉 Klar til at hoppe i vandet i Blebadeshorts fra Watery!
Og naturligvis…Blebadebukserne fra Watery bagfra 😉

Badebukserne kom nemt på og sidder godt på min 2 årige dreng (Han er en str 98). Han skal dog ikke vokse meget mere før de er for små og vi har bestilt str 24 mdr. Lige nu sidder de perfekt. Jeg ville have foretrukket at man kunne regulere størrelsen om maven med en “rigtig” snor og ikke blot en pyntesnot, som er på nu. Mere fordi det begrænser hvor godt de sidder hvis ens barn er lidt mindre end min søn er nu. Blebuksen indeni shortsene kan godt virke lidt stram om lårene, men den skal jo også sidde helt tæt for at holde tæt. Da jeg tog badebukserna af igen efter leg kunne jeg se der var vand indeni dem da han stod op. Det er naturligvis fordi det der evt. kommer ud (pipi og pupu) ikke skal komme udenfor blebuksen. Hvordan man så lige håndterer en “fyldt” blebadebuks når det ikke blot er vand der er indeni, har jeg endnu ikke prøvet (oooh de billeder jeg får på nethinden..phew).

Det er en lækker kvalitet og langt højere end min forventning. Elsker designet og de små detaljer. Min søn ligner en super cute surfer dude og jeg er vild med printet på stoffet. De føles også rare når de er våde og tørrer hurtigt.

De koster 229kr, hvilket er i den lidt højere ende end det jeg kan se man kan få på andre til billigere penge, men de er bare ikke lige så flotte.

Alt i alt er vi (både Jordan og jeg) godt tilfredse og glæder os over et par lækre blebadeshorts og god og hurtig service fra Watery.dk.

Bring on the SUMMER cause we are ready!

Smil fra Berlin.

Skriv et svar