Glæd jer!

Jeg er ved at lytte til Maj Bjerres spritnye bog “Gaven i kritik”. Den er godt nok inspirerende og brugbar og DU kan komme helt ind på livet af Maj på fredag, når jeg poster 1. del af Månedens Interview med Maj Bjerre.

Maj Bjerres nye bog Gaven i kritik.

De emner vi kommer ind på i Månedens Interview er:

  • Hvem er Maj Bjerre og hvordan er det at skrive en bog og selv udgive den?
  • Hvordan kan vi blive bedre til at give og modtage kritik, så den bliver konstruktiv? Hvad er Hemmeligheden bag klar kommunikation. Det er det emne Maj skriver om i hendes nye bog “Gaven i Kritik”. Maj har arbejdet med dette emne i mere end 10 år og har samlet alt hendes viden i denne 100 siders bog.
  • Passion! Hvorfor er den vigtigt for performance på jobbet, vores inspiration, vores lykke generelt, vores forhold til andre på job og privatlivet?

Følg med fra på fredag i denne uge når Del 1 af månedens Interview er oppe!

God læselyst,

Nina

Skriv et svar