Månedens Interview – Del 3 – Maj Bjerre

En undertitel til dette indlæg kunne være “Bliv lykkeligere på jobbet”. Det er nemlig hvad dette indlæg handler om. Men inden vi hopper videre til 3. Del af Månedens Interview med Maj Bjerre, vil jeg lige dele en personlig historie med dig.

For nogle år siden, inden jeg blev selvstændig, havde jeg et job i flere år, som jeg ikke brød mig ret meget om. Lønnen var god og mine kolleger søde, men selve arbejdsopgaverne ikke noget jeg brændte for. Jeg var ofte træt, uoplagt og udmattet og det gik også udover mit privatliv.

Så blev jeg selvstændig og det gav mig et kæmpe “kick”.

Jeg arbejdede mange flere timer om ugen (ca 50-60) og ofte weekender og aftener, men havde masser af energi. Jeg var pludselig blevet engageret, motiveret og passioneret omkring mit job og jeg fik hurtig success. Efter “rusen” som selvstændig og successfuld havde lagt sig (nok efter 1 års tid), begyndte arbejdsopgaverne at kede mig. 80% af det jeg lavede var at sidde foran skærmen og kigge på analyser og udføre de marketingsstrategier jeg havde udtænkt med kunderne. Jeg var dog vild med kundemøderne og at skulle udtænke strategier, det var bare kun 20% af jobbet. Så blev jeg endnu en erfaring rigere.

Jeg kunne jo også mærke på egen krop hvor meget bedre en medarbejder jeg var når jeg brændte for mit arbejde. De nye idéer væltede frem. Kunderne strømmede til. De mærkede min “gnist” og mit engagement. Dét smittede af på folk omkring mig!

Jeg har i maj måned interviewet Maj Bjerre – forfatter til bogen Gaven i Kritik, samt coach og foredragsholder. Hun har stor erfaring med hvad det betyder for os, at vi er Motiverede og Engagerede i vores job og hvordan det er med til at gøre os Lykkeligere!

Maj Bjerre – Gæst i næste Måneds Interview. Foto: Stine Christiansen

Når vi er motiverede, engagerede og føler at vores job er mere meningsfyldt, så mener Maj at det er med til at gøre os lykkeligere og firmaet rigere! Hvorfor er det så lige at op imod 90% af os er uangagerede i vores arbejde? Det har vi blandt andet taget en snak om her i 3. Del af Månedens Interview.

Har du ikke fået læst Del 1 og Del 2, så klik på dem herunder:

Del 1 – Hvem er Maj Bjerre og hvordan er det at skrive og udgive sin egen bog?

Del 2 – Om Maj Bjerres nye bog Gaven i kritik og hvordan vi kan blive bedre til at modtage kritik, så den bliver konstruktiv og brugbar.

–0–

Introduktion

Maj Bjerre: “Jeg vil bare lige knytte en kommentar. Egentlig arbejder jeg ikke direkte med “Passion” men mere med formål og meningsfuldhed, men som skaber engagerede og passionerede mennesker. Men jeg bruger egentlig aldrig ordet passion (tror jeg nok).

Jeg ved godt ordene bliver brugt i fleng, men synes der er lidt forskel. Engagement og Passion er heller ikke helt det samme, man kan godt være engageret (hvor man gør, det man ved man skal) uden at være passioneret (hvor man gør en ekstra indsats) men man kan ikke være passioneret uden at være engageret. Jeg tror procentdelen af passionerede er mindre end de engagerede”.

Du arbejder med emnet formål og meningsfuldhed i forhold til produktivitet på arbejdspladsen. I den forbindelse siger du (på LinkedIn) at 90% af alle medarbejdere går på job uden at være inspirerede og at det påvirker deres effektivitet (og i sidste ende firmaets bundlinie), men også deres lykkefølelse. Hvordan påvirker det ens lykkefølelse helt konkret?
Der er to former for lykke. Der er den spontane og kortvarige følelse af lykke, som vi oplever på daglig basis, når vi får vores behov og ønsker opfyldt. Den handler meget om, hvad “jeg kan få og opnå”. Så er der den langvarige, som er forbundet med følelsen af meningsfuldhed. Mindsettet handler om “hvad jeg kan give og hvad jeg kan bidrage med for andre”. Forskning viser, at når vi oplever, at det vi gør er meningsfuldt og værdifuldt for andre, så giver det os en følelse af grundlæggende tilfredshed i livet.
2 – Hvorfor tror du at procenten for de “engagerede” og uinspirerede medarbejdere er så høj som 90% og har du erfaring med at den er højere i nogle brancher end andre?
Undersøgelsen fra Gallup viste, at der ikke var forskel i engagementet, om du er i et en hotshot leder eller om du er murer eller håndværker.

Der kan være virkelig mange årsager til, hvorfor procentdelen for de uengagerede medarbejdere er så høj. Alt fra dårlig ledelse, dårlige relationer på arbejdspladsen, over- eller underkvalificering til jobbet, dårligt arbejdsmiljø, lønniveau, utydeligt formål med arbejdet, lav energi og meget mere.

 Men man ved fra forskning, at meningsfuldhed er den største faktor for at skabe medarbejderengagement og tilfredshed, og hvis man som medarbejder mangler et tydeligt formål med de opgaver, man har eller ikke kan se værdien af den indsats man yder, så kan man føle at man ikke bliver brugt ordenligt og rigtigt, og det udfordrer engagementet og følelsen af meningsfuldhed.
Virksomhedslederne har en stor mulighed for at højne engagementet igennem aktivt at lede med et tydeligt formål, som er integreret i hverdagen og kulturen, men vi har som mennesker også et ansvar for at tage hånd om vores egen lykke.
3 – Du nævner at du hjælper mennesker med at finde og aktivere deres passion i forhold til job. Kan du give et godt råd til dem der føler de er blandt de 90% uinspirerede. Hvad ville du mene er det første de skal overveje?
Det svar afhænger lidt af, hvad der er årsag til ens manglende engagement.
Men meget generelt kan du overveje HVORFOR du laver det du gør, og HVORFOR du valgte lige præcis dén arbejdsplads? Simon Sinek, som har skrevet bogen Start with WHY taler om, at de fleste mennesker ved HVAD de gør, HVORDAN de gør det, men ikke altid HVORFOR de gør, hvad de gør. Det HVORFOR dækker over vores intention og formål med arbejdet, og som du med fordel kan arbejde med, hvis du vil højne dit engagement. Det er det, jeg hjælper mennesker med at finde og bruge.
Jeg arbejder også med det, jeg kalder “naturlige talent”, altså det du er er særligt god til (og som ikke nødvendigvis er forbundet med dine kompetencer). Når du forstår dit naturlige talent, så kan du bedre sætte sig selv i spil og ramme rette hylde. Når du ved, hvad der driver dig (formål og intention), så har du en god cocktail for engagement, og langvarig tilfredshed og lykke i livet.

4 – Har du altid selv været passioneret omkring dit studie/jobvalg eller er det noget der er kommet senere i livet?

Som udgangspunkt JA. Når jeg har sagt JA til et arbejde, så går jeg så vidt muligt all in. Men der har været perioder i mit liv, hvor engagement har været MEGET lavt. Jeg gjorde ret tidligt op med mig selv, hvilken rolle arbejdet skulle have i mit liv. Jeg holder mig selv op på, at mit arbejde skal være sjovt, spændende og meningsfuldt. Derfor tager jeg årligt “temperaturen” for at se, om der er noget jeg kan gøre for at justere til det bedre, både arbejdsmæssigt og den overordnede balance. Arbejdet er jo ikke alt.

—0—
TAK til Maj Bjerre for nogle, for mig, meget inspirerende og udviklende interviews og TAK til dig, fordi du læser med!
Smil fra solrige Berlin / Nina

Links til Maj Bjerre:

Skriv et svar