Månedens Interview – Kate Hall

Jeg glæder mig utrolig meget til at præsenterer dig for Juni måneds interview. Det er med ingen mindre end Kate Hall. Måske du husker hende fra Stjerne for en Aften, Popstars og det danske melodi GrandPrix?

Kate Hall performer sangen “i’m not alone” i 2013 i det danske melodi grandprix

Kate har været med i Popstars (den med John og Julie Berthelsen, hvor hun blev nr 3), hun har været med i det danske grandprix i 2013, hun har været dommer i det tyske popstars i flere omgange og nu er hun også yogalærer og har udgivet et hav af yoga-og-fitness dvd’er og bøger i Tyskland. Derudover er hun mor til Ayana på 8 år og Kate er heldigvis også min vidunderlige lillesøster.

Kate og jeg tager en snak om hendes musikkarriere, yoga-fitness-og-ernærings-karriere, og om hvordan det er at være mor samt papmor i en patchwork-familie.

Vi kommer helt tæt ind på livet af Kate og selv jeg, som troede at jeg vidste næsten alt om hende, er blevet beriget med inspirerende ny viden under dette interview.

På onsdag d. 6. juni kan du læse 1ste del af Månedens Interview.

Denne del handler om Kates barndom og hvordan hun hadede at gå i skole og følte sig fuldstændig misforstået af systemet. En historie om en viljestærk pige, som selv fandt vejen til tops i en musikkarriere som ledte hende til Tyskland og begyndelsen til et helt nyt kapitel i hendes spændende liv. Et liv i rampelyset og et liv i hverdagen som travl mor i en patchwork-familie med 3 børn. Vi kommer også ind på hvorfor hun tror så mange forhold går i stykker i dag og hvad hun selv synes er vigtigt i et godt parforhold.

Glæd dig til at læse med.

Smil fra Berlin 😉

Skriv et svar